Rabu, 30 Mac 2011

my immortal ~

video

adelahh sikitt untuk diaa .
sebelum nak tngok 2 silelahh stop lagu dekat atass 2 yee ~

tangan kite darah .


tdi kite tngh msg2 dengan Dia .
lepas 2 kite pergi lah bilik kite nk charge fon .
tangan kite tibe2 sakit sangat dekat tapak tangan .
kite mmg nmpak ade tande merah kat tangan kite .
kite biarkan jelahh ,
lepas 2 td tibe2 darah 2 klua .
kite pun lap lah pakai t-shrt kite jee.
pas2 kite tngok darah kite x benti2 .
kite pun ngaduh kat qila,
pas2 hausmate2 kite sumenye cemass tngok darah kite xnk benti .
kite basuh tangan kite tapi darah kite mengalir macam air paip 2..
cume bezanye air paip warne jernih darah warna merah ..
kite pun nangis .. air mate kite pun laju je mcm darah 2 .
lpas 2 hausmate kite sorg nie suruh kite letak air liur dekat luka yang xnk benti darahnyee .
lepas 2 x benti2 jugakk .lepas 2 lama2 dah beti .
qila cepat2 letak handyplus.



habis tisu bilik kite sebab lap darah kite tadi .
tuala rambut kite pun kite basuh sebab tekene tadi .
tibe2 darah klua balik xsmpat nk capai ape2 tuala rambut jd mngsa .
petang td kite tydo kite mimpi hati kite darahh .
lajuu gile darah kite kluaa dari hati..
laju gile macam air paip 2..xsempat kite nk rakam .
sebab mase 2 kite nangiss .
sebab takot darah xbenti2 klua..

Selasa, 29 Mac 2011

dia takkan faham sampai bile2 ~

eeee,
xsuke lahhh .
dah lah penipu .
arghhh !
weyh ,pompuan 2 dah sayang kat kau, cinta kau ,kau x kan xfhm2 lagi ?
takkan aku nk fahamkan kauu !
pleasee .
pergilah dgn dyee .

Sabtu, 19 Mac 2011

tidak diketahui berada di dalam mood apa ~

syukur ALHAMDULILLAH .
semalam fashion show berjalan dengan lancar .
mula2 saya diberitahu bahawa saya dan kak nad(model) akan diambil pada pukul 2 .
lepas 2 last minute baru dibagi tawu , kami akan diambil pada pukul 4.3o .
aiyoyoo ~
lama gile . saya bangun tydo semalam dalam pkul 10, saye tngok ade miscall dari kak ina(protokol event) . 2missed call . then saya call kak ina balik .
2 yang dye bagi tawu mule2 pukul 2, then tukar pulak pukul 4.30.
semalam mase saya bangun saya tngok faizatul asyura(housmate) tengah bekemas2 . saya dan dia saje ade kat rumah . bela ikut fiza balik sbb ade wedding , qila , kecik, n zaty g kolej ade insaniah(program uitm) .
jadi saya dan fai , 2 pun masa saya bangun, saye tngok fai baru balik dari kolej ade silat(ko-Q).
saya kemudian kemas2 tempat tydo dan mandi .
saya trus bersiap dan ke resort .
tapi bile postpone ke pkul 4.30 ,saye mngambil keputusan mengOnlinekan diri .
dalam pukul 1, fai bangun dan bersiap2 , dia ade rombongan ke shah alam . sebelom 2 kami sempat lagi mngambil gmbar dgn sun glasses masing2 . ~hee ,
dan fai pun mndapat panggilan dari pemandu ,bahawa pemandu tersebut sudah pun berhampiran dgn kolej delima . dia mengorak langkahh . tinggal lah saya berseorangan .
tibe2 kesedihan ~
saya x suke perasaan sebegini .
saye terbaring sambil melihat fon .
tiada satu pun msg dari Dia .
grrr ~
tapi masa nie saya tidak tahu lagi perkara sebenar .
saya pun boring2 berseorangan .
saya mengajak ex classmate berskype .
tapi still x boleh hilangkan pemikiran saya terhadap Dia .
saya dapat panggilan dari number yang x dikenali .
rupe2nye abg KK(bf kpada yang buat event 2)
dia yang ambil saye dan kak nad .
dalam perjalan saye terpegun dgn keindahan sebana golf resort .
sangat cantik .
tetapi perjalananye jauhh .
sesampai saye disana ,saye terus letak barang2 di banglo(tempat persalinan) .
dan kami terus membuat rehearsal buat kali terakhir .
dan seterusnya kami ke banglo semule bersiap .
saya melihat handfon skali lagi , hampa ~
tiada satu msg pun dari Dia .
hmmm .
saya terus cuci muke dan mengambil tempat untuk disolekkan.
hee ,mase nak pasang bulu mate palsu kakak saloon 2 kate "mata awak lebih lebar dari saiz bulu mata nie,lepas 2 mase dye nak pakaikan lipstik dye kate lagi"keciknyee bibir awakk niee " hehe.
selesai solek ,saya pun trus mnukar pakaian .
sementara menunggu hair designer smpai ,saye pergi tngok kakak om yang lain .
merek sangt kelaka .
tetapi happy saya hanya semntara .
then mase saye tengah set rambut , Dia bagi msg .
Dia just wish gudluck .
dan bertnye kan soalan ,tapi saya x de mood mase 2 nak jawab .
saye tnye balik soalan saye ,
dan benar , Dia dgn perempuan 2 .
huhh ~
saye menarik nafas sehbis mungkin .
dan fikiran saye mngatakan "rassha ,pleasee, dont cry , leave ur fon noww, and focuss with ur show "
saya tnggal kan fon saye , dekat banglo tersebut .
sesampai je dekat tempat tersebut , saya merelaxkan diri .
saya terhibur dgn penari dri sekolah menengah bndar pnawar .
terdiri drpd 6 org .sume pompuan .
mereke sukekan saye .
semase saye masuk di ruang menunggu, salah seroang dri mereke kate *cantiknyee akakk..
hehe .
bnyakk lahh cantik ~
dan bebual dan bebual dgn mereke , saya blatih buat kali terakhir , catwalk .
air mate saye tibe macam nak klua .
hoho .
"rasshaa ,stopp lahh weyhh "..
dan tbe lah giliranye fashion show .
~ mase saya trun dari stage , ade abg berkate 'manissnye senyum awak '.
saya hanye tersenyum .dan terus bejalan .
then tukar baju dan stay kat ruang menunggu .
lepak with kecik om(peminat saya mase saye sem 1) .
thankss ye kecikk , kau mmg baik .
hoho sbb bg aku pnjam fon kau ambik gmbar .haha
sorry yee , gmbar ats stage sume kat photographer .nty saye mintak .

so saye nak share keindahan sekeliling di sebana .

nie lahh tempat event tu ~ cantikkan .

nie pulak banglo yang saya stayy 2 .

macam dekat nusajaya ~

nie pulak ruangg sya menunggu ~ sorry xjelas .


okay itu saje . byee sume <3>

Jumaat, 18 Mac 2011

melawan kesepian

kenapalah saya rase macam nak nangiss je niee .
'hey rassha ,come on lahh , show kau malam nie, kenape kau sedih nie, mate kau bengkak lagi macam smlm kangg nty dah ssh, nampak sembab jee,pleasee la rassha,lupekann dia 2,die bukann kau punyee lagi la weyhh ,jgn nak prasann ' !!
hmmm , entah lahh ,
dia dah lupe saya agaknyee .
saya 2nggu dye reply msg saye sebenarnye .
slalu dye bagi saye smngat, kali nie dia diam jee ~
mane dye pegi ?
ke pompuan 2 ade dgn dye ?
arghhhh !
c chinta kasih pun satu, bagi lagu semangat tapi sdih bunyinyee..
malam smlm pun dye x reply msg saye .
grrrr

Khamis, 17 Mac 2011

benci semua !

lepas nie biarlah aku dalam dunia aku je !
aku x perlukan sape2 lagi kat kolej nie !
disebabkan kawan baik aku kau senang2 je nak salahkan aku .
okayy finee !
selame nie aku baik dengan kau, respect kau , kau buat macam nie dekat aku .
pompuan jenis ape kau nie hah ??!!
kau sedar sikit kau 2 paling banyak kontrovesi dekat kolej !
xmalu ke ?!!
aku malas je nk cite lah dekat cini .
nanty kau lagi maluu !
orang pandang kau kat kolej skarang nie bukan sebab kau cantikk ,, tapii sebab dorang dah tawu perangai kau yang macam *^&% tuu !
weyhh sedar lahh ,, taubat lahh ! kite hidup kat dunie nie xlama !
aku x de lah nak cakap yang aku nie perfect sangat !
tapi aku tawu bende baik buruk . pandai jage akhlak . bende2 yang kecik pun xde lah aku nak mention kat fb ! kauu ,? umur je dah dewase ,tapi perangaii macam budak kecikk ! budak darjah 6 pun tawu maluu lahh !!
harap je muke cantik *(cantik ke ???!!)
tapi perangai nauzubillah !
jangan nak bangga sangat dengan apa yang kau ade,
Allah itu maha adil,
sekelip mata je boleh berubahh !!
taubat lah weyhh !

Isnin, 14 Mac 2011

i'm weak ~

hari nie saya pergi kekelas macam biasa .
kelas start pukul 10 til 1.
then teman fai n k.asya g lunch .
saya pun makan skali .
makan soto .
xde mood nk makan nasi .
then after lunch saya pg buat ic !
dengan kak asya.
fai dah buat .
then dalam petang sikit saya maen tennis .
saje release tension ~
serious sebelah siang saya boleh control .
then bile sblh malam saya jd touching la pulakk .
grrr .
xsuke mood mcm nie .
bolehh x hilangg cepat mood yg sebegitu ?
yea! mungkin boleh ,
tapi dengan bersyarat kene lupe kan dia .
tapi mcm mane ??
aduhh !!
saya cube dah nak buat macam biase .
tapi x bolehh .
ye, mungkin bile tngh msg dgn dye saye boleh buat ,
tapi hati saye nie sakit dye x boleh cakap ..
dan perangai saya yg mbuat kan saya sangat2 touching saya sangat suke pg fb perempuan 2..
dan saya ternampak gmbar dia dan perempuan 2.
even gmbar 2 gmbar profile maker ,
tapi saya dapat detect lelaki 2 dia .
dan2 saye sedihh !
saya sanggup print screen gmbr dia dgn perempuan 2 dan save .
saje nak buat hati saya lagi sakit ~
bongek2 ~
haihh .
sekarang masanya saya untuk mengorak langkah untuk menjauhkan diri daripada dye ..


Isnin, 7 Mac 2011

03-03-2011



haha ~
u noe what ?
i baru balik dari kelas petang .
then i buat lah pekare biase i.
tydo sambil dgr lagu ~
dengar punye dgr then x prasan yang my qyla boleh snap pic i.
haha ~
bongek la kan dye ~
dye siap bagi title lagi taw kat pic nie .
sang arjuna kesepian .
HAHA .
pape je .
grrr .
ape je .
agak la seksi sikit ~
hmmm
sebelom i pg BTN 2 .
i rase macam i dalam mimpi je .
grr ~
sedih pungg ade ~
i pg sane pn x bawak fon .
kesian my mom n dad .
dorg rindu kat i .
tapi before i pg 2 i dah infrm kat dyeorg yg i mmg x bawak my fon .
grrr .
rasa serba salah la seyhh ~
sorry mom n dad .
hmmm thats all 4 today ~
nanty after i balik BTN i updated lagi okay ~


Rabu, 2 Mac 2011

02-03-2011 ~

hye mr.blog .
dah lamanye saya xjumpe anda kan ?
awww ~
rindu nak update blog pulak .
heee ~
actually saye baru je balik dari pejumpaan tadi .
kelas saye dah hbs dah tadi dalam pkul 1.30 .
then saya trus lah balik rumahh baring2 sambil layan lagu lalu tetydo .
then saye tebngun lalu teringt pejumpaan tersebut ~
saya ingt c bela ade kat bilik then saye pungg pg la bilik dye .
rupe2nye awek 2 kat cafe .
sengal btol !
saye pun siap2 trun cafe .
xmkn pung .
malas .
huhu.
then kami pun terus ke kolej ~
wait ~
after hbs klas tadi saye lepak dgn kakak senior saye .
happy taw saye bebual dgn dye .
smpai c bela ajak balik asrama saye xnk .
hehe .
lagipun saye dah lame x bebual dgn dye .
so smbil 2 saye teman dye dekat taman 2 , dye nak balik jb.
tapi satu yg saye x suke ,
stiap kali saye jumpe dye msty dye akan puji saye .
HAHA
dye kate dye nak mate saye , nak hidung saye ,nak dagu saye ,
saye kate 'amik la kak ' ..
xhenti2 dye cakap .
saya akan cakap 'xde la kak, xcantik pun . biase je okeng '.
padahal dye lagi cantik ,
putih, kurus , manis pulak 2 ,nak tengok dye x ?

cantik kan ? berbanding dengan saye .
hmmm ~
thanks kak fie kerane mnghiburkan hati sha tadi .
sayang kakak ! at least saye boleh lupekan sikit-sikit masalah saye ~
:))
hmm ~
itu jelah untuk hari nie okeng ~
nak tengok x gambar saye pegi ke kelas smlm .
~heee


nie mase dalam bus smlm .
~heee xcantek mane pungg ~
biasa saje .
yang untuk hari nie punye gmbar saye pakai baju kurng merah pulak .
saye pungg x tawu knape skarang dah xde smngt nk g kolej cantek2 .
make up saye x pakai ~

sebalah saye nie fiza .
cantikkan dye ?
:)
n yang nie pulak gmbar smlm dekat tasek after menari ~ heee


dengan budak itam ~
sayang lu lah itam ~

penat okeng ~
k lah mr .blog thats all fer today .
saye mgkin x on dalam 5 hari .
jage diri baek2 okay ~
:)