Rabu, 30 Mac 2011

my immortal ~

video

adelahh sikitt untuk diaa .
sebelum nak tngok 2 silelahh stop lagu dekat atass 2 yee ~

tangan kite darah .


tdi kite tngh msg2 dengan Dia .
lepas 2 kite pergi lah bilik kite nk charge fon .
tangan kite tibe2 sakit sangat dekat tapak tangan .
kite mmg nmpak ade tande merah kat tangan kite .
kite biarkan jelahh ,
lepas 2 td tibe2 darah 2 klua .
kite pun lap lah pakai t-shrt kite jee.
pas2 kite tngok darah kite x benti2 .
kite pun ngaduh kat qila,
pas2 hausmate2 kite sumenye cemass tngok darah kite xnk benti .
kite basuh tangan kite tapi darah kite mengalir macam air paip 2..
cume bezanye air paip warne jernih darah warna merah ..
kite pun nangis .. air mate kite pun laju je mcm darah 2 .
lpas 2 hausmate kite sorg nie suruh kite letak air liur dekat luka yang xnk benti darahnyee .
lepas 2 x benti2 jugakk .lepas 2 lama2 dah beti .
qila cepat2 letak handyplus.



habis tisu bilik kite sebab lap darah kite tadi .
tuala rambut kite pun kite basuh sebab tekene tadi .
tibe2 darah klua balik xsmpat nk capai ape2 tuala rambut jd mngsa .
petang td kite tydo kite mimpi hati kite darahh .
lajuu gile darah kite kluaa dari hati..
laju gile macam air paip 2..xsempat kite nk rakam .
sebab mase 2 kite nangiss .
sebab takot darah xbenti2 klua..

Selasa, 29 Mac 2011

dia takkan faham sampai bile2 ~

eeee,
xsuke lahhh .
dah lah penipu .
arghhh !
weyh ,pompuan 2 dah sayang kat kau, cinta kau ,kau x kan xfhm2 lagi ?
takkan aku nk fahamkan kauu !
pleasee .
pergilah dgn dyee .

Sabtu, 19 Mac 2011

tidak diketahui berada di dalam mood apa ~

syukur ALHAMDULILLAH .
semalam fashion show berjalan dengan lancar .
mula2 saya diberitahu bahawa saya dan kak nad(model) akan diambil pada pukul 2 .
lepas 2 last minute baru dibagi tawu , kami akan diambil pada pukul 4.3o .
aiyoyoo ~
lama gile . saya bangun tydo semalam dalam pkul 10, saye tngok ade miscall dari kak ina(protokol event) . 2missed call . then saya call kak ina balik .
2 yang dye bagi tawu mule2 pukul 2, then tukar pulak pukul 4.30.
semalam mase saya bangun saya tngok faizatul asyura(housmate) tengah bekemas2 . saya dan dia saje ade kat rumah . bela ikut fiza balik sbb ade wedding , qila , kecik, n zaty g kolej ade insaniah(program uitm) .
jadi saya dan fai , 2 pun masa saya bangun, saye tngok fai baru balik dari kolej ade silat(ko-Q).
saya kemudian kemas2 tempat tydo dan mandi .
saya trus bersiap dan ke resort .
tapi bile postpone ke pkul 4.30 ,saye mngambil keputusan mengOnlinekan diri .
dalam pukul 1, fai bangun dan bersiap2 , dia ade rombongan ke shah alam . sebelom 2 kami sempat lagi mngambil gmbar dgn sun glasses masing2 . ~hee ,
dan fai pun mndapat panggilan dari pemandu ,bahawa pemandu tersebut sudah pun berhampiran dgn kolej delima . dia mengorak langkahh . tinggal lah saya berseorangan .
tibe2 kesedihan ~
saya x suke perasaan sebegini .
saye terbaring sambil melihat fon .
tiada satu pun msg dari Dia .
grrr ~
tapi masa nie saya tidak tahu lagi perkara sebenar .
saya pun boring2 berseorangan .
saya mengajak ex classmate berskype .
tapi still x boleh hilangkan pemikiran saya terhadap Dia .
saya dapat panggilan dari number yang x dikenali .
rupe2nye abg KK(bf kpada yang buat event 2)
dia yang ambil saye dan kak nad .
dalam perjalan saye terpegun dgn keindahan sebana golf resort .
sangat cantik .
tetapi perjalananye jauhh .
sesampai saye disana ,saye terus letak barang2 di banglo(tempat persalinan) .
dan kami terus membuat rehearsal buat kali terakhir .
dan seterusnya kami ke banglo semule bersiap .
saya melihat handfon skali lagi , hampa ~
tiada satu msg pun dari Dia .
hmmm .
saya terus cuci muke dan mengambil tempat untuk disolekkan.
hee ,mase nak pasang bulu mate palsu kakak saloon 2 kate "mata awak lebih lebar dari saiz bulu mata nie,lepas 2 mase dye nak pakaikan lipstik dye kate lagi"keciknyee bibir awakk niee " hehe.
selesai solek ,saya pun trus mnukar pakaian .
sementara menunggu hair designer smpai ,saye pergi tngok kakak om yang lain .
merek sangt kelaka .
tetapi happy saya hanya semntara .
then mase saye tengah set rambut , Dia bagi msg .
Dia just wish gudluck .
dan bertnye kan soalan ,tapi saya x de mood mase 2 nak jawab .
saye tnye balik soalan saye ,
dan benar , Dia dgn perempuan 2 .
huhh ~
saye menarik nafas sehbis mungkin .
dan fikiran saye mngatakan "rassha ,pleasee, dont cry , leave ur fon noww, and focuss with ur show "
saya tnggal kan fon saye , dekat banglo tersebut .
sesampai je dekat tempat tersebut , saya merelaxkan diri .
saya terhibur dgn penari dri sekolah menengah bndar pnawar .
terdiri drpd 6 org .sume pompuan .
mereke sukekan saye .
semase saye masuk di ruang menunggu, salah seroang dri mereke kate *cantiknyee akakk..
hehe .
bnyakk lahh cantik ~
dan bebual dan bebual dgn mereke , saya blatih buat kali terakhir , catwalk .
air mate saye tibe macam nak klua .
hoho .
"rasshaa ,stopp lahh weyhh "..
dan tbe lah giliranye fashion show .
~ mase saya trun dari stage , ade abg berkate 'manissnye senyum awak '.
saya hanye tersenyum .dan terus bejalan .
then tukar baju dan stay kat ruang menunggu .
lepak with kecik om(peminat saya mase saye sem 1) .
thankss ye kecikk , kau mmg baik .
hoho sbb bg aku pnjam fon kau ambik gmbar .haha
sorry yee , gmbar ats stage sume kat photographer .nty saye mintak .

so saye nak share keindahan sekeliling di sebana .

nie lahh tempat event tu ~ cantikkan .

nie pulak banglo yang saya stayy 2 .

macam dekat nusajaya ~

nie pulak ruangg sya menunggu ~ sorry xjelas .


okay itu saje . byee sume <3>

Jumaat, 18 Mac 2011

melawan kesepian

kenapalah saya rase macam nak nangiss je niee .
'hey rassha ,come on lahh , show kau malam nie, kenape kau sedih nie, mate kau bengkak lagi macam smlm kangg nty dah ssh, nampak sembab jee,pleasee la rassha,lupekann dia 2,die bukann kau punyee lagi la weyhh ,jgn nak prasann ' !!
hmmm , entah lahh ,
dia dah lupe saya agaknyee .
saya 2nggu dye reply msg saye sebenarnye .
slalu dye bagi saye smngat, kali nie dia diam jee ~
mane dye pegi ?
ke pompuan 2 ade dgn dye ?
arghhhh !
c chinta kasih pun satu, bagi lagu semangat tapi sdih bunyinyee..
malam smlm pun dye x reply msg saye .
grrrr